Belangrijk bericht!

Belangrijk bericht!

Belangrijk bericht!

Ik merk dat er veel vraag is naar wat er allemaal gebeurt met Bella Kids, ik zal het in deze blog uitleggen!

Bella Kids staat te koop! Ik heb besloten te willen stoppen met de webshop omdat ik er achter ben gekomen dat Bella Kids helaas niet mijn mooiste leven is. Ook omdat mijn handen steeds meer pijn gaan doen en ik kan straks niet meer mijn werk hier door doen!

Omdat ik dit echt wil stoppen en merk dat er wel veel vraag naar mijn webshop is maar nog geen serieuze koper ben ik ook langzamer hand de items in de aanbieding aan het zetten omdat ik na de zomervakantie de laatste dingen wil gaan doen.

Dit roep natuurlijk vragen op en lijkt het alsof het allemaal nep is omdat ik ook geen keurmerk heb.

Keurmerk

Heel veel webshops hebben een keurmerk, ik heb besloten deze op te zeggen, je betaald als webshop houder een heel groot bedrag voor het hebben van een keurmerk dat ik besloten heb hier al in te bezuinigen. Dit is dus sinds april 2022 op gezegd. Maar ik heb wel altijd een keurmerk gehad en daarin super veel leuke reviews ontvangen maar helaas zijn deze niet meer lees baar.

Maar gelukkig heb ik nog wel een Hip en Safe keurmerk van Hippeshops.nl

Reviews

Het klopt inderdaad dat op Google veel 1 sterren zijn en deze klanten vinden het leuk om er bij te schrijven zie je wel zie je wel… Maar wist je dat wij 1200 bestellingen per maand weg werken en er maar 3 per maand deze 1 ster geven, die vaak ook gewoon nog door een fout van de klant zelf?

Ik vind dit persoonlijk erg jammer dat ik door veel klanten een 1 ster krijg terwijl het hen eigen fout is. Of dat door de verzending het mis gaat. Tuurlijk vindt ik dat ook erg vervelend maar zelf heb ik niet in handen wat de pakketdiensten met onze pakketten doen.

Omdat ik de keurmerk heb afgezegd gaan klanten nu op google recensies geven, vaak zijn dat dus klanten die helaas niet zo blij met mij zijn. Maar helaas schrijven de andere 1197 klanten geen leuke reviews, maar jij mag dat natuurlijk wel doen! Je kan er zelfs shop te goed van €50 mee winnen, dus help jij mij om de sterren wat te verhogen?

 

Keuzes

Ik vind het erg moeilijk om keuzes te maken, ik twijfel ook enorm om gewoon door te gaan met alle raamstickers, dit kost mij veel minder energie, dit kan ik sneller doen en heeft bijna geen pijn aan mijn handen als resultaat. Maar deze keuze moet ik nog maken en dit wil ik dan ook doen in de zomervakantie!