Bella Pro

Wist jij dat wij naast Bella Kids nu ook Bella Pro hebben? Wij werden veel gevraagd of we de houten producten allemaal ook blanco verkochten of al het textiel

Dat wij na lang twijfelen de stap hebben genomen om ook Bella Pro te starten en dat was zeker een hele goede set want! Het loopt super goed!

 

Dus ga jij lekker aan de slag met je Silhouette, Cricut of Brother plotter? Koop dan bij BellaPro jou blanco producten om van alles lekker uit te gaan proberen!

Ben je niet in deze wereld en wil je van alles weten? Volg dan onze facebook groep en vraag het je mede plotteraars!

BellaPro heeft in het assortiment:

Blanco houten producten

Blanco textiel

Blanco Kinder textiel

Gifts blanco

Kinderkoffertjes

Geur en zeep flesjes

Nog veel meer blanco items waar mee je jouw hobby als plotterraar kan uit oefenen! Dus kom kijken op onze website Bella Pro

En ga aan de slag met jou Silhouette, Cricut, Brother of andere plotter!

 

Maar heb jij liever alles compleet en klaar? Shop dan gewoon lekker op deze site verder!

Bella Kids – Wie zijn wij nou eigenlijk?

Bella Kids – Wij zijn wij nou eigenlijk?  Ik ben Sharina Floor, getrouwd en heb 2 hele lieve kindjes Anna en Henk

Tijdens de zwangerschap van mijn 2de kind ben ik iemand tegengekomen die het de hand ons geboortekaartje wel wilde maken. Na het bestellen van een aantal gepersonaliseerde stickers dacht ik, dat kan ik zelf ook! Na wat research heb ik toen der tijd besloten om als hobby te starten en zelf mijn eigen gepersonaliseerde items te maken. Wel een prijzige hobby maar goed ik vond het erg leuk. Toen der tijd had ik nooit gedacht dat de hobby zo uit de hand zou lopen en zou leiden tot in eerste instantie My Creations By Sharina, die naam heb ik 2 jaar gebruikt voor ook mijn super leuke workshops en kinderfeestjes maar omdat ik heel graag een goed lopende webwinkel wilde hebben veranderde ik de naam in april 2019 naar Bella Kids.

Ook werd onze website goed onderhanden genomen en wat was dat een goede keuze van mij, binnen no time vlogen de orders binnen en mocht ik al heel snel de bekende merken Little dutchJollein en Happy Horse verkopen!

Ik vind ze echt helemaal geweldig en ben nog steeds op zoek naar een leuke andere dingen voor baby’s en of kinderen, dus als je wat weet?

Wat leveren wij?  Bella Kids – Wie zijn wij nou eigenlijk?

Je kunt bij ons terecht voor leuke kraam cadeaus met naam bijvoorbeeld.

Cadeaus voor papa, mama, oma en opa. Of voor de allerliefste juffen en meesters.

Of wat dacht je van Zwangerschaps aankondigingen?

Ook verkopen wij leuke kinderkamer accessoires die ook gepersonaliseerd kunnen worden of gewoon lekker blanco laten

Bella Kids is dé webshop voor je gepersonaliseerde presentjes en andere items. We bedrukken en stickeren de leukste producten voor je, van cadeautje voor de juf tot iets leuks voor papa. En vergeet niet onze kinderkamer decoratie, waarmee je de kamer van je kleintje helemaal uniek maakt! Bekijk gauw ons assortiment in de webshop, en stel voor bijzondere wensen altijd je vraag even via ons contactformulier.

Dus zoek jij nog iets leuks voor jouw pasgeboren kleinkind, nichtje neefje, vriendje,vriendinnetje of gewoon iets voor je vader of moeder? Neem dan snel een kijkje in onze shop

Waar zitten wij? Bella Kids – Wie zijn wij nou eigenlijk?

Wij zijn gevestigd in het super leuke dorpje Nieuwveen!

Kijk ook eens op onze facebook pagina 

Wij hebben niet alleen deze super leuke website maar ook anderen!

Voor onze producten in groothandel kunt u naar Bella Pro

Voor super leuke geboorte bedankjes en versiering kunt u naar Geboorte Lekkers

En voor alle benodigdheden voor een feest kunt u naar Geboorte Festijn