Blanco Producten

Houten blokken toren | Blanco

Blanco Producten

Zoals je misschien wel al een beetje merkt zijn wij langzamer hand aan het afbouwen naar een website die alleen nog maar stickers gaat verkopen!  Omdat wij sommige items niet meer willen personaliseren hebben wij sinds een paar dagen nu ook Blanco Producten!

Dus ben jij bezig met een eigen hobby met een plotter? Dan kan je nu heel goed koop bij Bella Kids Blanco Producten kopen!

 

Nog even extra

Wij merken dat er steeds meer vragen komen of deze site nog wel betrouwbaar is.. Dat vinden wij gek want waarom zouden wij ineens onbetrouwbaar zijn als wij blanco items en veel items in de sale verkopen?

Wij zijn er van op de hoogte dat onze reviews op google niet zo goed staat. Maar graag wil ik hier uitleg over geven: Er bestellen per maand 1200 klanten bij ons! Daar zijn 1195 klanten super blij met ons en 5 niet.

Vaak zijn dit klanten die zelf niet goed gekeken hebben of dat de pakketdiensten niet goed hun best hebben gedaan. Maar helaas zijn wij hier de dupe van en zijn alleen deze mensen die een review schrijven op google. Alle overige leuke en lieve klanten dus de 1195 schrijven geen super leuke review.

Ben jij 1 van mijn leuke klanten? Wil je dan een super leuke review schrijven over ons? Daar help je mij als kleine ondernemer super veel mee!

Sale

Wil jij shoppen met hoge kortingen? Kijk dan eens op deze  Sale pagina!

Bij Bella Kids slaag je altijd voor leuke cadeautjes

Let op: Deze items zijn in de aanbieding. Daar gelden de volgende items:

  • U kunt het niet retour sturen
  • U kunt het niet cancelen
  • Op = op U krijgt het bedrag van het missende product terug
  • Door grote bestellingen heeft deze items een levertijd van min 10 werkdagen