Blog 6

18-02-2020

Nou deze is echt van een hele tijd geleden, de drukke maanden hebben we achter de rug en nog steeds staat de bestellingen lijst nooit op 0.

Altijd lekker bezig dus.. Achter de schermen is er ook erg veel aan de hand..

Zo loop ik bij de obesitas kliniek omdat mijn gezondheid nu achteruit gaat en heel snel afvallen moet… Ja dat is makkelijk gezegd dan gedaan vind ik dus heb daar hulp aan allerlei kanten wezen zoeken.. Dus iedere dinsdag ochtend zit ik heel netjes in een groepstherapie om de mindset te veranderen…

En ook dus bij het ziekenhuis voor een maagverkleining… Daar zitten we nu even op te wachten of ik door mag naar de volgende ronde.. Ik denk zelf van wel maar dat moeten we nog even gaan zien… Nu denkend dat ik straks een maag van de grootte van een kiwi heb ik momenteel nog ondenkbaar.. Wat heb je eigenlijk weinig nodig om te leven he? kan je na gaan hoeveel je te veel eigenlijk eet

Mijn werkruimte wordt vergroot hier want het gaat zo goed met de bestellingen dat ik een voorraad aanleggen moet anders blijf ik iedere dag bij de leverancier bestellen…

Maar we mogen dus nu Jollein, little dutch en nog veel meer bekende namen verkopen en daar moet je zelfs een grotere aantal voor af nemen… Wel erg blij om natuurlijk want dat betekent goede zaken en meer leuke gepersonaliseerde cadeaus

Kortom lekker druk in de weer dus om alles goed neer te zetten in de werkruimte!

Ook zijn we al druk bezig met moederdag, vaderdag en juffen bedankjes en dat moet inderdaad nu al want met kerst was het al heel druk ( werk nog steeds alleen he;)) dus alles wordt nu alvast klaargestoomd voor de volgende drukke maanden.. Dit keer wel met hulp want krijg het niet meer in mijn eentje geklaard.

 

Nouja goed, ik ga weer even verder! Tot de volgende keer

 

 

 

Blok 5

 

Weet je wat ik zo moeilijk vindt? Een blog schrijven whaha, laat mij maar lekker creatief bezig zijn met mijn producten zonder dat ik blogs moet schrijven.. Maar goed blogs zijn nou eenmaal hip en cool en naar mate ik aan het typen ben gaat het eigenlijk wel allemaal veel makkelijker.

Zijn jullie kinderen ook aan vakantie toe? Of hebben jullie al vakantie? Hier moeten ze nog een weekje maar ik merk dat ze wel steeds moeier worden. Vind ze regelmatig slapend op de bank.. Het is ook wat, nieuw schooljaar en dan ook nog continurooster.

Hier komen de eerste speelgoed boekjes binnen, en er wordt al druk geknipt er uit want ze willen natuurlijk wel alles hebben! Ik vind het moeilijk dit jaar want ze hebben alles al.. Misschien dan toch die speelgoed keuken met naam? Ze hebben hem uitgeknipt dus tja wie ben ik om te zeggen dat mag niet

Maar soms denk ik doeii ik koop die van de ikea want die stickers om de ikea duktig keuken te pimpen die zijn wel echt heel schattig

Of een nieuwe fiets, mijn dochter wordt te groot voor haar fietsje en was al aan het kijken geweest naar een nieuwere, en dan natuurlijk ook met haar naam er op! Want een fiets met naam is natuurlijk wel heel stoer

Kortom de keuze is reuze en allemaal vindt ik wel heel erg veel centjes dus wat zal het dit jaar gaan worden? Gelukkig hebben we de kerst ook nog.. Maar ja ze krijgen al zoveel wat zoveel geld ook kost. Misschien zijn ze stiekem wel een beetje verwend.

 

Hier wordt al vol op sinterklaas liedjes gezongen en ik denk ohhh nu al, maar goed heb dan ook al zoveel bestellingen voor pietenmutsjes en pepernootzakjes.. Misschien wordt het ook gewoon tijd om deze tijd in te gaan.

Nouja goed ik ga weer even verder met de bestellingen afmaken! Tot de volgende keer

Blog 4

4 -10 – 2019

Hier zijn wij nog steeds druk bezig met de verbouwing, het schilder en saus werk is af. De vloer is vanmorgen geïsoleerd dus van het weekend gaat het laminaat er in en dan hebben we eindelijk na een maand ons eigen (nieuwe) huisje weer terug. Op een gegeven moment gaat het wel allemaal irriteren hoor.

Maar zoonlief die wil heel graag van de zolder naar beneden verhuizen, hij voelt zich nog niet helemaal op zijn gemak boven, wil liever naast papa en mama slapen dan alleen boven op zolder.. Hij gaat er daarin tegen wel een stuk op achter uit maar met hem afgesproken dat dan zijn oude kamer de speelgoed kamer wordt/ Kantoor nou heeft ie het dan voor elkaar of niet? En zijn woorden waren: Mama, ik wil wel dat je weer een mooie muurschildering maakt maar dit keer met Dino’s … Oke… Dus nu al weer aan het kijken wat een leuk muurschildering zou zijn.

Wel zag ik zo’n grappige sticker voor op de muur en die komt er ook echt bij hem, hij staat nog niet op de webshop maar wat vinden jullie doen? of niet doen?

Blog, Blog

Vond hem echt geweldig!

 

Hebben jullie trouwens nog leuke ideeen voor de kinderkamer? Ik blijf zoeken naar leuke nieuwe dingen! Kijk maar op de kinderkamerpagina

Maar goed ik ga er weer mee stoppen want het is al weer kooktijd! Hier wordt het Hutspot

 

Blog 3

Nou hier zijn we weer!

Het heeft heel even geduurd voordat er een nieuwe blog kwam, maar ik zal je uitleggen hoe dat komt!

Ik ben geen stil zitter, ik ben altijd bezig en nu dan ook

We zijn het huis aan het verbouwen en van verbouwingen kom je meer tegen dan eigenlijk de bedoeling was… Heel vermoeiend maar toch aan de andere kant ook wel erg leuk omdat er dan straks misschien nog minder aan de hand is ( ik woon in een wat ouder huis)

Eindelijk heb ik mijn cursus SEO afgerond! Nu nog de andere opleiding die ik volg administratie kantoor… Ik wil gewoon zelf mijn boekenhouding gaan doen.. Ik hou van alles lekker zelf doen, ken je dat?

En daarnaast ook natuurlijk vrijwilliger bij de het allerleukste vrijwilligers organisatie Het Dorpshuis Rijnsburg… ( hihi heb hem zelf op gezet dus ff slijmen dan he)  Daar hebben we heel veel activiteiten nog en er komen er nog een paar bij om samen te werken… Woon jij in de buurt van Rijnsburg en weet je niet wat je op de woensdag middag doen moet met de kinderen? Kom naar ons toe! 2 keer in de maand geven wij een kinderactiviteit! Volg facebook 😉 https://www.facebook.com/DorpshuisRijnsburg/

Voor de rest komt de sinterklaas tijd er aan en begint het al wat drukker te worden met bestellingen! Weet jij al wat je geven gaat? Of wil je iets gepersonaliseerd voor de Sint? 

Nou ik ga maar weer verder met het huis voor nu! De bestellingen van dit weekend staan al ingepakt om verzonden te worden!

 

Trouwens… Als jij een foto hebt van mijn producten en je vind het niet erg om het met mij te delen? Stuur ze dan naar mijn facebook pagina! Vind ik altijd leuk! https://www.facebook.com/BellaKidsNL/?modal=admin_todo_tour

De tijd dat bloggen komen gaat

Blog

Nou daar zit ik dan achter mijn laptop met een beginnende nieuwe webwinkel.. Bella Kids is nieuw maar voor heen was dit My Creations By Sharina, maar het werd tijd voor een verandering.

Ook zo hier prive want kleinste kind werd 4 en gaat dus nu naar school en volgend school jaar, die trouwens nu wel erg dichtbij komt. Hier nog ander halve week school en daarna is het vakantie.

Maar goed na de vakantie hebben wij een continu rooster, de enige school in Rijnsburg die dat nog niet had en dat gaat dus nu veranderen. Ben heel benieuwd hoe dat allemaal lopen gaat.

Dat betekend wel dat deze thuis blijf mama wat meer tijd over houdt om haar webwinkel even lekker te upgraden en dat hebben we gedaan!

Nieuwe naam, nieuwe kansen en ben heel benieuwd hoe dit allemaal lopen gaat!

Lezend hoe je nu een webwinkel een succes maakt, werd er ook verteld dat een blog schrijven een goed idee is. Kan ik schrijven? Voor mij gevoel niet echt maar nu dat ik zo aan het typen ben valt dat reuze mee en vind ik het eigenlijk wel erg leuk!

Deze blog gaat nu niet over producten maar gewoon over een moeder die bijna kindloos is want ze gaan naar school, continurooster gaat in… Wat zal de toekomst ons brengen?Blog, Blog

http://babycadeau.startpagina.net

http://www.mycreationsbysharina.nl

Blog 2

 

Nou we zijn weer een weekje verder en hier is morgenochtend de laatste ochtend dat de kinderen naar school gaan voor de zomervakantie

Iets waar ik naar uitkijk want dan hebben we ook heel even vakantie van Bella Kids maar ook iets waar ik tegen aan hik want dan begint echt de zomer vakantie voor het schooljaar dat de continurooster ingaat.. ik vind het nu al stil zonder de jongste in huis en straks gaan ze ook nog eens zowat de hele dag naar school. Dat zal ontzettend wennen zijn..

De eerste broodtrommels heb ik al bedrukt en ze vinden ze weer geweldig natuurlijk.. Oh mama heb je dat voor mij gemaakt? Ja kind het wordt tijd voor goede broodtrommels.Blog, Blog

Ook zit ik te denken om voor de oudste een tas te bedrukken want die van hem is al weer 2 jaar oud… Helemaal niet oud natuurlijk maar toch tijd voor verandering?

Vandaag is ook mijn laatste dagje aan het werk want wij gaan even lekker naar griekenland! Heerlijk even helemaal niets doen.. Wij zijn gewend om te kamperen maar dit jaar gekozen voor een all inclusive hotel nou dat is echt even helemaal niets hoeven doen.

Voor nu allemaal een fijne vakantie!

Wil jij nou ook zo’n stoere broodtrommel? Kijk dan even op: https://www.bellakids.nl/product/broodtrommel-gepersonaliseerd-met-naam-school/

Geef een reactie