Einde school jaar komt er aan!

Kado set | Notitie blok | Pen | Kaart | Juf stoer

Einde school jaar komt er aan!

Het is al weer bijna zo ver, Einde school jaar komt er aan! Wij zijn er al super druk mee bezig met alle leuke Einde schooljaar cadeaus en ze worden ook mega veel besteld.

Aan het eind van de school jaar is het altijd aftellen vind ik altijd. De laatste weken duren zo verschrikkelijk lang en dan moet je ook nog gaan na denken wat je gaat geven aan de juf of meester.

Cadeau voor de juf

Hebben jullie een juf of meester? Veel leraren zijn juffen en wordt er ook super veel cadeautjes voor de juf gekocht. Ook bij ons is het heel druk maar allerlei cadeaus voor de juf zo aan het eind van het school jaar.

Deze 5 items worden veel besteld. Hoe vind jij ze?

Cadeau voor de meester

Ook voor de meesters wordt het natuurlijk tijd om een leuk cadeautje te regelen. Want er bestaan natuurlijk ook super leuk meesters op school!

Onze top 5 voor de meester:

Wij gaan ook even op vakantie

Dit jaar gaan wij pas met zomer vakantie als iedereen zomer vakantie heeft. Dus alle juffen en meesters bedankjes kunnen gewoon lekker besteld worden tot dat jullie met vakantie gaan!

Om er zeker er van te zijn dat je ook op tijd jou cadeautje hebt voor de juf of meester, raad ik jullie aan om voor 20 juli de einde school jaar cadeaus te bestellen, want dan komt het ( als de pakket diensten geen vertraging heeft) gewoon donderdag nog in huis en kan de cadeaus op vrijdag gegeven worden!

Na 20 juli gaan wij ook alle bestellingen afwerken, bestellingen na 20 juli worden pas na de zomervakantie 22 augustus weer op gepakt.