En toen kwam het einde van het schooljaar er al weer aan

En toen kwam het einde van het schooljaar er al weer aan - Bella Kids Blogged - Einde schooljaar cadeau - Cadeau voor de juf of meester

En toen kwam het einde van het schooljaar er al weer aan.

En toen kwam het einde van het schooljaar er al weer aan.

Wat was het op nieuw weer een gek schooljaar, een hele periode weer in quarantaine Wij wat langer want vlak voor dat alle scholen dicht gingen hadden wij Corona!

De kinderen mochten 2 dagen naar school en toen gingen alle scholen dicht.. Weet nog goed de reactie van mijn zoon: ehh bahhh ik mocht eindelijke weer, zitten we weer thuis.

Hebben jullie het moeilijk gehad?

Het was voor ons wel even uitzoeken hoe we het allemaal gingen doen want met alle 2 bedrijven hebben werd het ineens super druk met al die bedrijvigheden in huis.

Maar nu gaan we al weer nadenken over wat we de juffen en meester gaan geven.. Want he hier hebben ze er heel veel en wat is dan leuk he als het ook nog eens een leuk prijsje zou zijn?

Gelukkig hebben wij voor iedere prijsjes wat dus als je voor veel moet net zoals ik ( 6 juffen) dan ga je toch wel creatief nadenken hoe je dit nog leuk kan krijgen!

Ik vind het altijd wel moeilijk want ik probeer toch altijd weer iets nieuws te maken zodat ik dat volgend jaar weer gebruiken kan… En eerlijk gezegd heb ik er nog niet eens over na gedacht… Wel kregen we gisteren een mail dat de juffen dag het thema koekje van eigen deeg heeft… Laten we dat nou net niet hebben, dus ik moet weer (hoe ik dat altijd noem) weer in vergadering met mezelf, want wat is nou leuk om te geven als koekje van eigen deeg? Hebben jullie wat ideeĂ«n?

Altijd leuk als ze een thema uit kiezen! Nouja kan ik wel weer even wat nieuws en leuks bedenken natuurlijk! Dat dan weer wel 🙂

Volg je ons al op facebook? Daar komt vast binnenkort het eind resultaat te staan!

Maar hier dus een kleine impressie wat wij allemaal verkopen!