Nieuwe traktatie chips zakjes

Traktatie chips zakje - Miraculous | Ladybug - Traktatie met naam - Lego traktatie - Trakteren op school - Schooltraktaties

Nieuwe traktatie chips zakjes

Iedere week proberen wij wel wat nieuwe dingen te bedenken en deze week zijn dat de traktatie zakjes, want we mogen natuurlijk niet achterblijven met de hypes natuurlijk!

Zo kregen wij vaak de vraag of wij Roblox, Among us en Lady bug hadden als traktatie en die hadden we nog niet dus wij hebben nieuwe chipszakjes gemaakt zodat ze makkelijker te bestellen zijn!

Trakteren op school

Het is altijd maar weer bedenken wat nou leuk is om te trakteren op school en je wilt natuurlijk mee doen met de nieuwste dingen en kan je tegenwoordig niet meer achterblijven met van die saaie uit deel zakjes. Dat is echt niet meer van deze tijd en dus moet je gaan zoeken naar wat nu leuk is en welke thema’s er nu leuk zijn.. Terwijl dat wel binnen een week weer veranderd kan worden natuurlijk. Want zo snel gaan die rages tegevenwoordig.

 

Nieuwe Thema’s

Momenteel zijn echt Roblox en Among us de hype van 2021, ik zelf wordt wel een beetje gek van het Among us liedje die blijft zo lekker in je hoofd dreunen maar goed, de kids vinden het leuk dus wij als ouders moeten het maar ook leuk vinden toch?

 

Gepersonaliseerde traktaties Nieuwe traktatie chips zakjes

Wat is er nou leuker dan gepersonaliseerde traktaties? Zo blijf jij hip, leuk en ben je altijd uniek want met je naam er op is natuurlijk erg leuk om te geven en dat doet niemand anders!

 

Trakteren – Hét juiste adres voor leuke traktaties!

Ga jij trakteren op school en zoek jij wat leuks? Wat gepersonaliseerds? Dan ben je bij Bella Kids aan het juiste adres

Trakteren op school

Je kleine kerel of dame is jarig! Daar hoort natuurlijk een leuke traktatie bij voor het feest op school of voor na het kinderfeestje. Maar wat gaat het worden en waar haal je de tijd vandaan? Geen paniek. Wij bieden een ruim assortiment aan goedkope kant-en-klare traktaties.

Let op: Alle traktaties worden binnen de 4-8 werkdagen gemaakt, omdat wij ook etenswaar verkopen willen wij dit natuurlijk zo vers mogelijk houden!

Trakteren

Vergeet de juf of meester niet!

De juffen en meesters mag je natuurlijk niet vergeten! Daarom vind je bij ons ook juffen en meesters traktaties, voor een verjaardagsfeestje of afscheid op school.

Een traktatie kan door ons worden verzonden, maar afhalen is ook geen enkel probleem. Bij afhalen zorgen wij er in ieder geval voor dat de uitdeeldoos al kant-en-klaar is, zodat je er helemaal geen werk meer aan hebt.