Wie ben ik nou eigenlijk?

Wie ben ik nou eigenlijk?

Wie is nou het gezicht achter Bella Kids?

 

Nou ik ben Sharina Floor 33 jaar en wonend met mijn gezinnetje in Nieuwveen! Let niet op de foto want had (hoe ik dat altijd zeg) een blote billen gezicht op deze foto 🙂

Tijdens de zwangerschap van mijn 2de kind ben ik iemand tegengekomen die het de hand ons geboortekaartje wel wilde maken. Na het bestellen van een aantal gepersonaliseerde stickers dacht ik, dat kan ik zelf ook! Na wat research heb ik toen der tijd besloten om als hobby te starten en zelf mijn eigen gepersonaliseerde items te maken. Wel een prijzige hobby maar goed ik vond het erg leuk. Toen der tijd had ik nooit gedacht dat de hobby zo uit de hand zou lopen en zou leiden tot in eerste instantie My Creations By Sharina, die naam heb ik 2 jaar gebruikt voor ook mijn super leuke workshops en kinderfeestjes maar omdat ik heel graag een goed lopende webwinkel wilde hebben veranderde ik de naam in april 2019 naar Bella Kids.

En nu hebben wij zelfs een goed lopende webshop en is hij aan het groeien naar iets ontzettend groots!

Ook werd onze website goed onderhanden genomen en wat was dat een goede keuze van mij, binnen no time vlogen de orders binnen en mocht ik al heel snel de bekende merken Little dutch, Jollein en Happy Horse verkopen!

De aankomende weken zullen we meer blogs gaan schrijven want het van ons afschrijven is eigenlijk best wel leuk!